Verkopen GTA 5 game: meer dan 90 miljoen

  Aantal verkopen GTA 5 game bekendgemaakt door Rockstar Games: meer dan 90 miljoen! Dat meldt uitgever en eigenaar van Rockstar, Take-Two. Het bedrijf heeft veel profijt gehad van de game, aangezien GTA 5 één van hun grootste bronnen van inkomst blijft.

  GTA 5 is één van de grootste games van de eeuw en het spel heeft deze status het afgelopen jaar nog maar een keer onderstreept. Het moederbedrijf van maker Rockstar Games, Take-Two Interactive, heeft naar buiten gebracht dat de game nog steeds geweldige resultaten behaalt. Zo was GTA 5 in de Verenigde Staten het afgelopen jaar de nummer drie meest verkochte game.

  Verkopen GTA 5 game grootste bron van inkomsten

  De open-wereld actie avonturen game is nog steeds de grootste bron van inkomsten voor het bedrijf, ondanks het feit dat Take-Two veel nieuwere games heeft uitgebracht. Het spel zelf en de in-game aankopen die beschikbaar zijn blijven veel geld opbrengen voor de uitgever. Het gaat dus erg goed met het bedrijf de laatste tijd, en het is te hopen dat deze lijn ook wordt doorgezet met de uitgave van Red Dead Redemption 2.

  Grand Theft Auto V

  Verkijgbaar vanaf 17 september 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.