Verhaal van The Witcher 3 gaat verder dan de The Witcher boeken

  Het verhaal van The Witcher 3 gaat verder dan wat de The Witcher 3 boeken vertellen. Waar de The Witcher boeken stoppen, daar gaat de game verder. De boeken hebben echter nog wel veel invloed op de wereld van The Witcher 3.

  Michal Stec -Art Producer bij CD Projekt RED- heeft een aantal interessante uitspraken gedaan tijdens een interview met XGN. Stec vertelde dat er verschil zit in de The Witcher boeken en de game. The Witcher 3 gaat verder op het moment dat het verhaal in de The Witcher boeken stopt. Desalniettemin hebben de boeken enorme invloed op The Witcher 3.

  Invloed van de The Witcher boeken op The Witcher 3

  Michal Stec vertelde tijdens het interview met XGN dat het verhaal voornamelijk door CD Projekt RED bedacht is, maar dat de wereld van The Witcher gevormd is aan de hand van de drie boeken.

  Ondanks dat het verhaal verder gaat, is de wereld van The Witcher 3 nog steeds gebaseerd op de wereld die gemaakt is door Andrzej Sapkowski -schrijver van de The Witcher boeken-.

  We hebben geprobeerd de wereld van The Witcher 3 zo realistisch mogelijk na te maken op basis van de boeken. In The Witcher 3 kom je bepaalde bezienswaardigheden tegen die in de boeken staan omschreven.

  De drie boeken van Andrzej Sapkowski

  Er zijn drie boeken van The Witcher:

  • The Witcher: De laatste wens & het zwaad der voorzienigheid
  • The Witcher 2: Het bloed van de elfden
  • The Witcher 3: De jaren van verwachting

  The Witcher 3: Wild Hunt

  Verkijgbaar vanaf 19 may 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.