Verhaal Battlefield Hardline singleplayer onthuld

  Het plot van de Battlefield Hardline singleplayer campaign is door EA onthuld tijdens Comic-Con. Je kruipt in de huid van een politieagent genaamd Nick. Arme Nick is erin geluisd, en moet er nu op uit om zijn naam te zuiveren. Dit doe je door, hoe anders, ondergronds te gaan als crimineel.

  Karakters uit de Battlefield Hardline single-player campaign zullen gespeeld worden door diverse acteurs, maar het is nog niet duidelijk wie welke rol op zich zal nemen. Eugene Byrd (Bones, 8 Mile) en Kelly Hu (the Scorpion King) krijgen grote rollen. Benito Martinez (Sons of Anarchy) en Mark Rolston (The Shield) komen ook voor in de campagne.

  Wendy Calhoun, schrijver van onder andere de televisieseries Nashville en Justified, is bij Battlefield Hardline betrokken als narratief adviseur. Bill Johnson, regisseur van Justified, is ook betrokken bij het project.

  Tweede Battlefield Hardline bèta begint herfst

  In juni begon de eerste bèta van Battlefield Hardline, het was de eerste keer dat het spel speelbaar was voor het publiek. Een tweede bèta begint deze herfst voor PS3, PS4, Xbox 360 en Xbox One. De eerste bèta was alleen open voor PC en PS4. Onlangs werd bekendgemaakt dat Hardline uitgesteld is naar 2015, maar vooralsnog lijkt de tweede bèta gewoon nog op schema te liggen.

  Battlefield Hardline

  Verkijgbaar vanaf 19 march 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.