Venom trailer met Tom Hardy uitgebracht

  Het lange wachten is beloond, de eerste Venom trailer is eindelijk uitgebracht. Gister plaatste Tom Hardy al de eerste Venom poster op zijn Instagram met de ondertekst 'morgen.' Hiermee doelde de acteur dus op de eerste trailer van de nieuwe Venom film.

  In de trailer van de film, waar Marvel en Sony de handen voor ineen hebben geslagen, krijgen we nog weinig te zien. In deze allereerste teaser zien we Eddie Brock (Tom Hardy dus) die voor het eerst te maken krijgt met Venom, het resultaat van een Symbiose tussen een mens en een buitenaardse levensvorm.

  Weinig Venom in de Venom trailer

  Ondanks dat het de eerste trailer is, zien we Tom Hardy eigenlijk alleen nog maar als Eddie Brock en niet als Venom. Het is dus nog even afwachten hoe dit duistere personage van Marvel eruit komt te zien op het witte scherm. Dit zorgde voor veel teleurstelling onder fans.

  Tom Hardy zal vergezeld worden in de cast door onder andere Michelle Williams en Woody Harrelson. Ook gaat het gerucht rond dat Tom Holland zijn opwachting zal maken in de film als Peter Parker.

  Daarnaast wordt de film geregisseerd door Ruben Fleischer, bekend van onder andere Zombieland en Gangster Squad. Venom zal vanaf oktober in de bioscoop te zien zijn. Je kunt de trailer hierboven bekijken!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.