Venom 2 Sony film komt naar de bioscoop

  Sony komt met een Venom 2 film. Dit is bekend doordat Sony Pictures een Marvel vervolg heeft gepland voor 2020. Comic-boek fanaten hebben draadjes aan elkaar verbonden en zien dit als een hint dat er een vervolg van Venom aan gaat komen.

  Sony Pictures

  Volgens een artikel van Variety zal Kelly Marcel gaan over het script. Zij heeft ook het script geschreven van het eerste deel van Venom geschreven, dus het is aan te nemen dat Venom 2 van Sony net zo’n soort film gaat worden. Verder is het ook bekend dat Tom Hardy terug zal gaan keren als de symbiote.

  Al eerder was het waarschijnlijk bekend geworden wanneer Venom uit zal gaan komen. Dit hadden wij ook in een eerder artikel over Venom 2 geschreven. Nu lijkt het met een aantal nieuwe details er toch meer op dat Venom 2 naar de bioscopen zal gaan komen. Het wordt naast Tom Hardy ook verwacht dat Michelle Williams naast hem zal gaan schitteren.

  Venom 2 Sony film een nieuw verhaal of vervolg?

  Het is nog niet duidelijk of Venom 2 een vervolg zal gaan worden van het afgelopen verhaal van de eerste Sony film. Het kan ook zo zijn dat Venom 2 een geheel nieuw verhaal zal gaan worden met onze symbiote antiheld.

  In het eerste deel van Venom is Eddie Brock een journalist in San Francisco. Eddie mag Caltron Drake interviewen. Drake is een rijke wetenschapper die met ruimtevluchten op onderzoek is in het heelal. Tijdens de laatste ruimtereis is er een onbekende levensvorm op het pad van de ruimte schippers gekomen en per ongeluk meegesleept naar de aarde.

  Eddie komt per ongeluk in aanraking met een van deze buitenaardse levensvormen: Venom. Deze zet zichzelf vast in Eddie zijn lichaam, wat nog wel eens problemen op kan gaan leveren voor zowel Eddie als Venom.

  Het eerste deel is niet geweldig ontvangen, ook niet door ons. In onze review van Venom kan je lezen waarom wij de film maar een 6.5 hebben gegeven.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.