Venom 2 releasedatum waarschijnlijk aangekondigd door Sony Pictures

  Venom draait op dit moment nog in de bioscoop, maar nu lijkt een eventuele releasedatum voor Venom 2 te zijn uitgebracht. Sony Pictures heeft namelijk twee nieuwe Spider-Man spin-off films aangekondigd, waarvan een film een vervolg is op een voorgaande film.

  De titels voor de nieuwe films zijn nog niet bekendgemaakt. Wel zijn er twee releasedata bekendgemaakt voor de twee Spider-Man spin-offs. De twee films zullen allebei in 2020 uitkomen. De eerste film is geen vervolg op een andere Marvel film en die komt op 10 juli 2020 uit. De tweede film is wel een vervolg op een andere film en deze film komt uit op 2 oktober 2020. Op Twitter heeft Justin Kroll, film reporter bij Variety, aangegeven welke films hij denkt dat er in 2020 gaan uitkomen. Hij denkt dat de releasedatum voor Venom 2 hier wordt bekendgemaakt.

  Venom 2 releasedatum waarschijnlijk aangekondigd

  De eerste Venom film werd niet goed ontvangen door de critici. De film heeft maar 29 procent op Rotten Tomatoes en 35 procent op Metacritic. Dat wil niet zeggen dat Venom een belabberde film is, want Venom heeft een betere gebruikersscore. Op Rotten Tomatoes heeft Venom namelijk een score van 86 procent. Ook op Metacritic was de reactie van de gebruikers over het algemeen positief.

  Ondanks dat de critici extreem negatief waren over de Marvel film heeft Venom enorm veel geld opgeleverd. Er werd namelijk meer dan 700 miljoen dollar verdiend en daarmee staat Venom op de zesde plaats van de grootste films in 2018. Ook heeft Venom het record voor de grootste oktober film ooit op zijn naam gezet. De film stootte Gravity, uit oktober 2013, van de troon.

  Venom nog te zien in de bioscoop

  Venom is op dit moment nog altijd te zien in sommige Nederlandse bioscopen. Venom kreeg van een 6.5 in onze Venom review. We hebben de sterke prestaties van de hoofdpersonen en CGI geprezen. Daarentegen was het verhaal te plat en waren de actiescènes te heftig. De volledige Venom review kun je op onze website lezen!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.