Tom Hardy verspreekt zich over Venom 2 details met foto op Instagram

  Het lijkt erop dat Tom Hardy zich heeft versproken en details heeft geuit wie de nieuwe Venom 2 regisseur gaat worden. Eerder waren Travis Knight, Andy Serkis en Rupert Wyatt al overwogen als mogelijk regisseurs van de film rondom deze bekende antiheld. De keuze lijkt nu ook op één van hen te zijn gevallen.

  Sony Pictures Entertainment

  Een verwijderde tweet van Tom Hardy lijkt er daarentegen naar te hinten dat Andy Serkis uiteindelijk het meest in de smaak viel. Doordat de tweet waarin dit stond is verwijderd, wordt nu gespeculeerd dat Tom Hardy zich te vroeg over deze details heeft versproken.

  Venom 2 details tonen Serkis als regisseur?

  Regisseur Serkis staat vooral bekend als acteur. Zo mocht hij op zijn knieën kruipen in een motion-capture pak toen hij zijn legendarische rol als Gollum vertolkte in de Lord of The Rings-films. Ook speelde hij de rol van Caesar in de Planet of the Apes-films. Andy Serkis heeft zich via Gollum eerder al verdiept in een personage dat zowel goede als slechte kant kent. Mogelijk maakt hem dit dan ook de perfecte regisseur voor Venom 2. Deze antiheld eet namelijk mensen op maar zet . zich tegelijkertijd wel in voor het goede op aarde.

  Hieronder een screenshot van de desbetreffende Instagram-foto:

  Venom 2 regisseur

  In ieder geval wordt het spannend wat Venom 2 onder leiding van Andy Serkis te bieden zal hebben. Het eerste deel werd, zoals ook te lezen in de Venom review, met gemengde gevoelens ontvangen. Deze film toonde Venom zoals we hem van de comics kennen en Tom Hardy voorzag de film van een sterk staaltje acteerwerk. Daarentegen was het verhaal erg plat, waren de actiescènes hectisch en was de film ook wel een beetje geforceerd opgezet.

  Een succesformule met Tom Hardy?

  Er is duidelijk potentie voor de antiheld en de vraag is of Andy Serkins nu een succesformule gaat uitvinden. In ieder geval speelt Tom Hardy weer mee. De kans is groot dat hij wederom van het scherm zal spatten, zoals hij dat al in tal van andere films deed.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.