Veel PUBG mobile spelers gebruiken muis en toetsenbord

  Er zijn veel PUBG mobile spelers die in de plaats van hun vingers een muis en toestenbord gebruiken. Dit gaat vrij makkelijk, tot frustratie van spelers die wel gewoon met hun vingers spelen, zoals het hoort.

  Er zijn veel PUBG mobile spelers die de mobiele versie van PlayerUnknowns Battlegrounds niet helemaal eerlijk spelen. Dit komt doordat zij dus gebruik maken van een muis en toetsenbord. Soms is dit zelfs een standaard controller voor consoles. Met bepaalde soorten emulators krijgen spelers de mogelijkheid om dit uit te voeren.

  PUBG mobile filmpjes

  Spelers uit de community die wel gewoon met hun vingers spelen zijn hier niet blij mee. Zij hebben al snel een groot nadeel tegenover iemand die met een muis of controller speelt. Dit blijkt ook uit YouTube filmpjes waarin spelers testen hoe groot hun voordeel nou eigenlijk is tegenover andere spelers, en dit is vrij groot.

  In een van de video’s is te zien hoe een speler in bezit is van een sniper en iedereen met gemak weet te raken. Tegenstanders staan eerst nog enkele seconden te richten voordat zij gaan schieten, maar door het gebruik van de muis lijkt het veel makkelijker om te richten en tegenstanders uit te schakelen.

  PlayerUnknown's Battlegrounds

  Verkijgbaar vanaf 23 march 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.