Veel nieuwe info Advanced Warfare DLC Havoc

  Activision heeft meer details bekendgemaakt over de aankomende Advanced Warfare DLC Havoc. De DLC komt op 27 januari exclusief voor de Xbox One beschikbaar en brengt veel vernieuwing.

  Spelers krijgen in de Advanced Warfare DLC Havoc toegang tot de AE4 directed energy assault rifle en vier nieuwe maps. Verder is er de AE4 Widowmaker custom variant plús een nieuwe Zombies cooperative mode genaamd Exo Zombies. Hierin beleef je een avontuur door de ogen van vier werknemers van het bedrijf Atlas.

  Het geheime onderzoekslab van Atlas wordt nooit meer hetzelfde nadat een DNA-bioweapon heeft huisgehouden. Een bloeddorstige en vraatzuchtige horde mutanten is los en het personeel van Atlas moet rennen voor hun leven. De evacuatie mislukt en vier overlevenden moeten het opnemen tegen de bruutste mutanten ooit.

  Advanced Warfare DLC Havoc met 4 nieuwe maps

  Havoc bevat vier nieuwe multiplayer maps: Core, Urban, Slideshow en Drift. Allemaal namen waar eerder al geruchten over ontstonden

  Core: In de Gobi-woestijn bieden de ruïnes van een verwoeste kerncentrale het macabere decor van een high-octane warzone. Omringt door wrakken leg je je vijanden om. Dat kan in long-range combat óf je kiest ervoor om up-close and personal de strijd aan te gaan in de tunnels rondom de centrale turbine.

  Urban: Bereid je voor op brute, high-speed combat in Dallas Ward 3. In een futuristische mega-structure zit je goed voor een close-quarters free-for-all. Alle mogelijkheden van het exoskeleton komen werkelijk ultiem tot hun recht.

  Sideshow: In de schaduw van de Devil’s Tower, Wyoming, is het in een verlaten herberg behoorlijk naargeestig. Baan je een weg via close-quarters battles of ga naar buiten om, via de lange zichtlijnen vanuit de mijnbouwinstallaties in de omgeving, je slag te slaan. Gebruik de map-based scorestreak om de lichten en muziek van een feesttent te activeren.

  Drift: Een idyllisch skigebied hoog in de Rocky Mountains wordt omgetoverd tot… ja, tot wát? Je neemt een kijkje in het glazen observatiedek of maakt een ritje in de draaimolen om zo een 360 graden-bloedblad af te leveren. Handig ook dat map-altering timed event, waarmee je een lawine vol sneeuw en puin opwekt waarmee je je tegenstanders desoriënteert.

  De Advanced Warfare DLC Havoc komt op 27 januari uit voor de Xbox One en volgt later op de andere platformen.

  Call of Duty: Advanced Warfare

  Verkijgbaar vanaf 4 november 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.