Vanquish remaster voor Xbox gelekt

  De science fiction shooter Vanquish krijgt een remaster die binnenkort uit zou moeten komen. De game uit de stal van Platinum Games is namelijk in de Microsoft store gelekt.

  Platinum Games

  De shooter is ineens opgedoken in de Microsoft Store. Bij de omschrijving van de game is een aantal interessante dingen te lezen. Zo staat er een releasedatum bij op 18 februari 2020 en is te zien wat de singleplayer game allemaal in huis heeft. De game zal bijvoorbeeld gaan draaien op een resolutie van 4K met 60 frames per seconde, mits je deze op een Xbox One X speelt.

  Vanquish remaster ook naar andere platformen?

  Toen Vanquish in 2010 uitkwam, verscheen de game voor verschillende platformen. Niet alleen de console van Microsoft kreeg de game, maar ook de PlayStation 3 en PC bezitters mochten ermee aan de slag. Of de remaster in 2020 ook voor PS4 en PC uitkomt is jammer genoeg nog onbekend.

  Vanquish is een third person shooter die spelers naar een cirkelvormige ruimtekolonie, zoals genaamd SC-01 Providence, brengen. Verschillende Naties vechten om de voorraden op deze kolonie en er wordt grof geschut ingezet. Zwaar bepantserde eenheden, tanks en enorme robots maken jou het leven zuur, terwijl je Providence probeert te beschermen.

  Vanquish is destijds door ons onthaald met een dikke 8 in de review.

  Vanquish

  Verkijgbaar vanaf 22 october 2010

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.