Vannacht Nintendo Switch server onderhoud

  Als je games online speelt op de Switch zal je misschien last krijgen van het geplande Nintendo Switch server onderhoud. Het onderhoud zal voor ons voornamelijk s’ nachts en in de ochtend zijn.

  Het evenement zal het grootste effect hebben op Splatoon 2. Daardoor zullen van woensdag 11 oktober 2:50 uur tot 4:30 uur geen van de netwerkdiensten beschikbaar voor zijn.

  Nintendo Switch server onderhoud

  Op deze tijden zijn volgens Nintendo ook netwerkdiensten niet beschikbaar van andere spellen. Welke spellen dit zijn, is niet bekend. Maar denk aan games als FIFA 18 en Arms.

  Voor de iOS en Android staat ook onderhoud gepland. Dit is voor het ouderlijk toezicht voor de Nintendo Switch. Dit onderhoud zal van 11 oktober 3:00 uur tot 4:00 uur duren. Hier zullen alleen gegevens bijgewerkt worden.

  Dit onderhoud waar Nederland het meeste last van zal hebben is van 6:00 tot 11:00. Het onderhoud geldt voor bepaalde netwerkdiensten voor de Switch, Wii U en 3DS. Later die week, op vrijdag 13 oktober, komt er ook nog onderhoud. Dit is van 2:50 uur tot 5:30 uur voor de Nintendo Switch.

  Al deze tijden staan niet vast, er is dus een kans dat het uit zal lopen. Bekijk het volledige overzicht op de website van Nintendo.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.