Vanavond om 11 uur is er een nieuwe Nintendo Direct livestream!

  De vorige Nintendo Direct is van nog niet eens een week geleden, maar toch staat de volgende al in de pijplijn. Sterker nog, de volgende Nintendo Direct livestream begint vanavond om 23 uur.

  Wat Nintendo precies voor ons in petto heeft is nog niet bekend. Wel is op de officiële pagina te zien dat het om een "speciale aankondiging" gaat over een "nieuwe ervaring met de Nintendo Switch voor zowel jong en oud".

  Wat Nintendo hier precies mee wil zeggen is niet duidelijk. Wel geeft het voer voor veel speculatie. Gaat het om een nieuw stukje hardware of om een geheel nieuwe game? Het wordt vanavond duidelijk, wanneer de livestream om 11 uur van start gaat.

  Vorige Nintendo Direct livestream was vorige week

  De nieuwe Nintendo Direct komt niet eens een week na de vorige, die weliswaar een korte variant op de normale Direct was. Die was 11 januari en bracht ons een hoop nieuwe aankondigingen, zoals die van Dark Souls Remastered en Mario Tennis Aces.

  Zit er dus goed klaar voor, vanavond om 11 uur, als je een groot Nintendo liefhebber ben. De livestream is te zien op onder meer YouTube en Twitch.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.