Vampyr trailer laat meer van het verhaal zien

  Er is een nieuwe Vampyr trailer uitgebracht die meer van het verhaal van de actie RPG laat zien. Vampyr is vanaf 5 juni beschikbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Het verhaal rondom Vampyr wordt duidelijk gemaakt met de story trailer die is uitgebracht. Vampyr draait om het verhaal van dokter Jonathan Reid. Nadat hij terugkeert van de Eerste Wereldoorlog naar het verwoeste Londen ontdekt hij een geheime wereld.

  Vampyr trailer toont hoofdpersonage

  Reid komt in aanraking met deze duistere wereld doordat hij zelf in een vampier is veranderd. Nu hij ook deel uitmaakt van deze wereld, moet hij leren omgaan met zijn dorst naar mensenbloed.

  Het personage besluit in Londen te blijven om aan een geneesmiddel te werken voor de ziekte. Hier wordt Reid geconfronteerd door de samenleving van mensen, mysterieuze moorden en een grote vampierjacht.

  In de trailer zijn beelden van Reid te zien die wordt getransformeerd tot vampier. Hier is te zien hoe hij van een verwarde man verandert in een man met een missie. De trailer is bovenaan de pagina te bekijken.

  Vampyr is momenteel al te pre-orderen voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Voor de game ben je 54,99 euro kwijt. Oorspronkelijk zou de game al vorig jaar uit komen, maar werd toen uitgesteld.

  Vampyr

  Verkijgbaar vanaf 5 june 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.