Vampyr release uitgesteld naar 2018

  De Vampyr release is uitgesteld naar de lente van 2018. De RPG zou oorspronkelijk uitkomen in november, al was een specifieke datum voor die maand ook nog niet bekend.

  Volgens Oskar Guilbert, CEO van Dotnod Entertainmant, is het uitstellen van de Vampyr release voor een groot deel te wijten is aan een technisch probleem dat het team tijdens de ontwikkeling ondervond. Deze is inmiddels opgelost, maar heeft wel voor een flinke vertraging gezorgd. Dat, en het feit dat een strakke deadline volgens Guilbert de kwaliteit van een product niet ten goede komt, zorgt ervoor dat de game is uitgesteld.

  Uitstellen van Vampyr release zorgt voor teleurgestelde gezichten

  Het uitstellen van de Vampyr release heeft voor veel teleurgestelde gezichten gezorgd onder RPG liefhebbers. Vanaf de aankondiging in 2015 waren er al mensen die erg naar de game uitkeken en dat aantal is na een sterke E3 en Gamescom afgelopen zomer alleen maar gestegen. Zo zei onze Laura dat de game op gamescom een "stevige indruk heeft achtergelaten".

  Vampyr speelt zich af in het Londen van 1918. Je kruipt in de huid van dokter Jonathan Reid, wiens roeping het is om mensen te genezen van de heftige Spaanse griep. Een lastige klus, want Jonathan is ook een vampier en dient mensen te doden om zelf in leven te blijven. Een dillema dus waar jij in Vampyr mee moet zien te dealen.

  Vampyr

  Verkijgbaar vanaf 5 june 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.