Vampyr gameplay straalt in nieuwe trailer

  Er is een nieuwe trailer uitgebracht voor Vampyr die genoeg Vampyr gameplay toont. De trailer is dik twee minuten en gaat over de evolutie van de hoofdpersoon. De nieuwe game van DONTNOD Entertainment bereidt je met de trailer voor op wat je kunt verwachten.

  De nieuwe 'Becoming a Monster' trailer voor Vampyr geeft ons flink wat beelden van het nieuwe spel. De nieuwe Vampyr gameplay geeft ons een goed beeld van de dood en verderf die op je te wachten staat in Londen. Spelers zullen de controle nemen over Dr Jonathan Reid die alleen maar sterker wordt door het opofferen van burgers die hij had moeten beschermen.

  Door het bloed uit de burgers te zuigen, ontwikkel je vampiervaardigheden die je vast en zeker nodig gaat hebben. Je moet het namelijk opnemen tegen de duistere bedreiging die Londen in zijn greep heeft. Het is ironisch dat je de burgers van Londen moet afslachten voor krachten, want je probeert ze gelijktijdig als dokter ook te redden van een epidemie die een bedreiging vormt voor de stad.

  Het is dan ook jouw taak om op onderzoek te gaan naar wie het verdient om afgeslacht te worden, zodat je niet mensen vermoord die het toch nog enigszins verdienen. De gameplay van Vampyr focust zich hier dan ook op en wordt afgewisseld met vloeiende gevechten zoals je die ook in Batman: Arkham Knight terugvindt. Je vijanden zullen wel wat klappen nodig hebben, maar dat kun je dan ook goed bijhouden door de healtbar die boven een vijandelijk hoofd zweeft.

  Vampyr gameplay toont krachten

  Aan de Vampyr gameplay is ook op te merken dat je krachten goed afgebeeld worden. Een kleine teleportatie dankzij een werm vleermuizen of iemand de lucht in laten vliegen gaat vast en zeker van pas komen. Er wordt in de trailer ook nog een keer flink duidelijk gemaakt dat je de vijand bent van de mensen die je probeert te beschermen.

  Dit is niet de eerste Vampyr trailer, want in het verleden liet een Vampyr trailer meer van het verhaal zien van deze actie RPG. Daarnaast is de game ook al een keer uitgesteld. Dit zorgde ervoor dat de game op 5 juni 2018 uitkomt op de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Vampyr

  Verkijgbaar vanaf 5 june 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.