Valve schrijver verlaat het bedrijf

  Valve schrijver Chet Faliszek heeft het bedrijf na twaalf jaar verlaten. Bij Valve was Faliszek betrokken bij het schrijven van een aantal grote games.

  Chet Faliszek heeft bij Valve meegewerkt aan het schrijven van Half-Life 2 DLC, Portal 1 en 2 en Left 4 Dead 1 en 2. Na twaalf jaar bij de ontwikkelaar en uitgever gewerkt te hebben stapt Faliszek nu op bij Valve.

  Hij gaf aan dat er geen conflict was tussen hem en het bedrijf, maar na twaalf jaar voor Valve gewerkt te hebben was hij toe aan verandering. Faliszek heeft nog niets losgelaten over zijn plannen voor de toekomst.

  Valve schrijver Chet Faliszek stapt op

  Faliszek is niet de enige Valve schrijver die recentelijk is opgestapt. Schrijver Eric Wolpaw verliet het bedrijf afgelopen februari en Mark Laidlaw ging in januari 2016 met pensioen na 18 jaar bij Valve te hebben gewerkt. Met het vertrek van Faliszek zijn nu alle hoofdschrijvers van de Half-Life franchise niet meer bij Valve in dienst. Hiermee lijkt een release van Half-Life 3 verder dan ooit.

  Vorig jaar werd bekend dat de Valve games Half-Life en Portal verfilmd zouden gaan worden. In februari postten wij al een bericht waaruit duidelijk werd dat Valve bezig is met de ontwikkeling van drie VR games.

  Portal

  Verkijgbaar vanaf 10 october 2007

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.