Uplay+ biedt abonnement voor alle Ubisoft games op PC

  Steeds meer uitgevers komen met een eigen abonnement om games te spelen. Na Microsoft en Electronic Arts kiest ook Ubisoft voor deze weg met Uplay+.

  Met Uplay+ krijgen abonnees toegang tot alle Ubisoft games op PC. Dat zullen bij lancering gelijk meer dan 100 titels zijn. Nieuwe spellen zullen direct in het abonnement toegevoegd worden en dus speelbaar zijn.

  Het abonnement zal 14,99 euro per maand kosten. Op 3 september moet deze live gaan op PC, maar in 2020 komt er nog een update. Dan zal deze er namelijk ook voor Google Stadia zijn, zodat je de Ubisoft games kunt streamen en niet hoeft te downloaden. Het is nog niet duidelijk of alle games ook via Stadia te spelen zijn, of slechts een selectie van meer recente games.

  Uplay+ volgt EA Access en Game Pass

  Met Uplay+ volgt Ubisoft in de voetsporen van onder andere Electronic Arts en Microsoft. EA lanceerde vorig jaar Origin en EA Access Premier waarmee ook spellen gelijk bij lancering te spelen zijn.

  Microsoft kent al iets langer haar Game Pass, waarin alle first-party games gelijk te spelen zijn. Game Pass is sinds kort ook voor PC te gebruiken.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.