Update - Ziggo storing zorgt voor problemen met internet

  Er is momenteel een Ziggo storing aan de gang waardoor e-mail niet bereikbaar is. Verder zijn er enkele problemen met het internet en de TV.

  Heb jij een storing? Deze kun je proberen op te lossen met onze Ziggo storing tips.

  Sinds gisteravond elf uur kwam er meldingen binnen over een storing. Vanaf ongeveer zeven uur vanochtend werden dit steeds meer meldingen gerapporteerd. De storing is bij Ziggo ook bekend, via een Tweet laat een woordvoerder van het bedrijf weten dat er hard wordt gewerkt aan een oplossing. Alles zou later op de dag weer moeten werken.

  Ziggo storing voor webmail

  De meeste problemen volgens de website van alle storingen lijken te komen van internet, 53 procent van de meldingen gaan hier namelijk over. 25 procent van de storingen gaan over het TV en 21 procent gaat over de webmail van Ziggo.

  Uit reacties op de storing hebben klanten het echter veel meer over de storing bij de webmail. Ook op de website van Ziggo staat aangegeven dat hier het grootste probleem ligt. Mocht je ook een storing hebben bij Ziggo, dan is aangeraden om naar de klantenservice van het bedrijf te navigeren.

  De afgelopen maanden hebben banken en providers veel storingen. Zo had de Rabobank gisteren een storing en Telfort had vorige week problemen met internet en TV.

  Update

  Volgens Ziggo zal de storing van de webmail rond 13:00 uur deze middag verholpen zijn. Mocht je last hebben van de storing is het advies om een eigen e-mail programma zoals Outlook te gebruiken.

  Update 2

  Volgens Ziggo is de storing inmiddels weer verholpen!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.