Update: Zeldzame Fortnite Pump Shotguns worden binnenkort toegevoegd

  Er worden in de Fortnite update van deze week twee nieuwe zeldzame Pump Shotguns toegevoegd. Dit heeft Epic Games laten weten in het nieuwsoverzicht dat je ziet wanneer je Fortnite Battle Royale opstart. De Fortnite update zal, wanneer alles goed gaat, op dinsdag live gaan.

  De tekst bij het plaatje van de nieuwe wapens is niet veelzeggend. Het enige dat we op dit moment van de nieuwe Fortnite Battle Royale wapens weten is dat ze sterker zijn dan de huidige Pump Shotguns. Ook qua zeldzaamheid zullen deze wapens minder snel gevonden worden. De huidige Pump Shotguns kunnen gevonden worden in uncommon en rare versies. De nieuwe wapens kunnen worden gevonden in epic en legendary varianten, die minder vaak zullen worden gevonden.

  Nieuwe wapens worden snel verwacht

  Epic Games heeft nog geen officiële releasedatum bekendgemaakt voor de nieuwe wapens. Toch is de verwachting dat de nieuwe shotguns in de eerstvolgende update zullen worden toegevoegd, omdat dat de laatste paar keer bij het toevoegen van nieuwe wapens ook zo ging. De downtime voor de nieuwe v6.31 update begint volgens het Twitter-account van Fortnite Battle Royale om 11 uur in de ochtend. Hoe lang de downtime gaat duren is niet bekend.

  Volgende week zijn de uitreikingen van The Game Awards en Fortnite is in meerdere categorieën genomineerd. In totaal zijn het vier categorieën en dat zijn Best Ongoing Game, Best Mobile Game, Best Esports Game en Best Multiplayer Game. Om The Game Awards live te volgen zul je de nodige slaap missen, want de prijzen worden in de nacht van 6 op 7 december om 2:30 Nederlandse tijd uitgereikt.

  Meer informatie over zeldzame Fortnite Pump Shotguns in patch notes

  Wanneer de Fortnite v6.31 update live gaat, zal Epic Games ook de patch notes bekendmaken. Dan weten we meer over de maximale schade die je bij je tegenstanders kunt aanrichten met de zeldzame epic en legendary Pump Shotguns in Fortnite Battle Royale. Daarnaast zullen we, door de patch notes, waarschijnlijk ook meer te weten krijgen over de zeldzaamheid van de nieuwe wapens in Fortnite Battle Royale.

  Update: De servers zijn offline

  De servers zijn enkele minuten geleden offline gegaan. Ook de Fortnite v6.31 patch notes zijn inmiddels uitgebracht.

  Fortnite Battle Royale

  Verkijgbaar vanaf 26 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.