Update - Wordt SoulCalibur 6 mogelijk binnenkort aangekondigd?

  Na jaren is het mogelijk weer zo ver. De geruchten gaan namelijk dat Bandai Namco binnenkort met de aankondiging komt voor een nieuw deel in de SoulCalibur-serie: SoulCalibur 6. Naast bovenstaande trailer die zegt dat 'De Legende Nooit Zal Sterven', is er ook een website aangemaakt die tot nu toe nog nergens naar leidt.

  De website is een test-pagina met daaronder de url 'projectsoul.bn.ent.net'. Project Soul is sinds jaar en dag de ontwikkelaar van de serie. De site zegt op zich nog niets over een mogelijk vervolg in de serie, maar tussen de nummerieke delen zit gemiddeld drie jaar verschil. Het vijfde deel dateert alweer uit 2012, dus het wordt wel weer tijd voor een zesde deel.

  Na vijf jaar SoulCalibur 6?

  Sinds SoulCalibur V is het zeker niet stil geweest rondom de serie. Denk aan Unbreakable Soul, Lost Swords en de HD-remaster van SoulCalibur II. Aangezien er al enkele remasters en spin-off's zijn verschenen is het ook goed mogelijk dat Bancai Namco deze trend voortzet voor het twintig jarig bestaan van de serie.

  Update

  De nieuwe website is zojuist geopend en leidt naar een pagina van ontwikkelaar Project Soul. Op dit moment zijn er nog geen benoemswaardige aankondigingen - zoals een SoulCalibur 6 - op de site te vinden, behalve dat de laatste aankondiging van SoulCalibur een Pachinko-machine is, exclusief voor Japan.

  Dit artikel is geschreven door Stefano van Rossem

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.