Update - Westworld season 2 spoilers mogelijk op komst door makers

  Westworld season 2 spoilers komen mogelijk online door de makers. De makers zeggen dat theorieën ook spoilers kunnen zijn. Daarom plaatsen ze nu liever nu alle spoilers zelf.

  HBO

  Tijdens een Reddit AMA hebben Jonathan Nolan en Lisa Joy, de makers van Westworld laten weten dat ze liever zelf alle spoilers plaatsen dan dat fans erachter komen via theorieën. De spoilers worden geplaatst als de Reddit-post meer dan duizend positieve stemmen krijgen.

  Als jullie het eens zijn, gaan we een video plaatsen waarin het volledige verhaal (inclusief twists) van seizoen 2 wordt verteld. Alles.

  De makers willen op deze manier ervoor zorgen dat er een aantal fans zijn die weten wat er gaat gebeuren. Op deze manier kunnen deze fans alle theorieën over het nieuwe seizoen van Westworld doorlezen en onderscheiden of er spoilers in zitten. Volgens Nolan staat de cast van de serie volledig achter het besluit.

  De makers hebben inspiratie voor deze aanpak opgedaan dankzij fans van Game of Thrones. Doordat lezers van de boeken wisten wat er ging gebeuren, konden fans de spoilers goed beschermen. De makers denken dat dit ook goed kan werken door Westworld season 2 spoilers vroegtijdig te plaatsen.

  Westworld season 2 spoilers voor de release

  Eerder dit jaar werd de Westworld season 2 release bekendgemaakt met een trailer. Het seizoen gaat vanaf 23 april van start. Het eerste seizoen kwam uit in 2016 en in onze Westworld seizoen 1 review waren we erg over de serie te spreken.

  Naast een trailer heeft het tweede seizoen ook een poster gekregen, waarin chaos centraal staat. In de poster zien we een mechanische gier en ook de cowboyhoed van The Man in Black is te zien. De trailer verbergt ook een code die je naar een korte trailer van het tweede seizoen leidt.

  Sindsdien heeft de productie ook een aantal keren stilgelegen wegens een ongeluk. Eén van de castleden raakte tijdens de opnames ernstig gewond en moest daarvoor naar het ziekenhuis. Ook hebben de bosbranden die Los Angels tergden in December ervoor gezorgd dat de Westworld season 2 opnames tijdelijk stil lagen.

  Update: Westworld season 2 spoilers zijn een grap

  Nadat de Reddit AMA al snel meer dan het minimum aantal benodigdeupvotes kreeg, hebben de makers een 25-minuten durende video online geplaatst. Na een serieuze introductie van anderhalve minuut slaat de toon volledig om en blijkt dat de video niets meer dan een grap was. Castleden beginnen namelijk na anderhalve minuut Never Gonna Give You Up van Rick Astley te zingen.

  De makers van Westworld zijn er met de video in geslaagd om kijkers te Rickrollen. In de resterende tijd van de video zien we een hond voor een piano zitten, terwijl de theme song van Westworld wordt herhaald. Het tweede seizoen van Westworld is in Nederland vanaf 23 april te zien.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.