Update: Wehkamp Black Friday Deals 2018 - Korting voor alle consoles

  Wehkamp heeft haar eerste Black Friday Deals voor 2018 bekendgemaakt. Vanaf vandaag, donderdag 22 november, kun je verschillende grote titels met korting aanschaffen. Dat geldt voor PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch games. Voor de PlayStation 4 gelden zelfs enkele deals met meerdere games.

  Veel webwinkels hebben de afgelopen dagen hun Black Friday Deals bekendgemaakt. Een dag voordat het daadwerkelijk ook zover is, heeft Wehkamp de Black Friday aanbiedingen voor dit jaar bekendgemaakt. En er zitten een aantal hele toffe deals tussen. Er zijn zelfs een aantal deals die twee toffe nieuwe games combineren.

  Toffe Wehkamp Black Friday 2018 Deals

  De aanbiedingen van Wehkamp gelden vanaf vrijdag 23 november, ofwel Black Friday. In het weekend zullen de kortingen ook nog gelden en maandag is de laatste dag dat je nog kunt profiteren van de aanbiedingen. Wehkamp bezorgt alle producten, vanaf 20 euro, gratis en dat zelfs op zondag! Dit zijn de aanbiedingen die het meeste opvallen.

  Update: Wehkamp heeft ondertussen enkele prijzen aangepast. Je hoeft nu nog minder te betalen.

  Alle deals in het Black Friday 2018 overzicht

  Naast deze Wehkamp Black Friday Deals 2018 zijn er nog veel andere deals van deze webwinkel bekendgemaakt. Al deze deals kun terugvinden in ons Black Friday 2018 overzicht! In het overzicht staan onder andere aanbiedingen van Game Mania, MediaMarkt en bol.com.

  Let op: het overzicht kan iedere dag worden aangevuld en dat zelfs nog op Black Friday.

  Mario Kart 8

  Verkijgbaar vanaf 30 may 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.