Update - Uncharted The Nathan Drake Collection voor E3 gelekt

  Uncharted The Nathan Drake Collection is opgedoken in de PlayStation Store. De bundel staat alleen op de mobiele versie van de Noord-Amerikaanse PS Store, maar Gematsu en NeoGAF hebben beeldmateriaal verzameld.

  De re-release in de vorm van Uncharted The Nathan Drake Collection bevat Uncharted: Drake's Fortune, Uncharted 2: Among Thieves en Uncharted 3: Drake's Deception. Waarschijnlijk betreft het een verzameling games voor de PlayStation 4. De remaster wordt vermoedelijk onthuld op de E3 2015 in Los Angeles.

  Uncharted The Nathan Drake Collection niet de enige release van Naughty Dog

  Ook Uncharted 4: A Thief's End is daar zeer waarschijnlijk te zien. Laatst werd de vierde Uncharted-game nog uitgesteld tot het begin van 2016. De Sony-persconferentie op de E3 wordt gehouden op dinsdag 16 juni, om 03.00 uur Nederlandse tijd.

  Update - Uncharted The Nathan Drake Collection komt uit op 9 oktober 2015

  Naughty Dog heeft via Twitter officieel laten weten dat de Uncharted The Nathan Drake Collection op 9 oktober 2015 uit komt. De collectie bevat alle drie de Uncharted delen: Drake's Fortune, Among Thieves en Drake's Deception. Alle games zijn geremastered zodat de kracht van de Playstation 4 optimaal benut wordt.

  Bekijk de trailer

  Naughty Dog heeft meteen een trailer online gezet van de game. De trailer kan je boven dit artikel bekijken.

  Uncharted 2: Among Thieves

  Verkijgbaar vanaf 16 october 2009

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.