Update uitgesteld - Nieuwe Fortnite update brengt veel aanpassingen met zich mee

  De nieuwe Fortnite update wordt vandaag uitgebracht door Epic Games. In een Reddit-post geeft Epic Games alvast een voorproefje wat er allemaal gaat gebeuren. Er worden features aangepast waar de Fortnite community al maanden naar vraagt. Vandaag gaat het dan eindelijk gebeuren.

  Iedere week wordt er een nieuwe Fortnite update uitgebracht. Dit is een van de redenen dat de game ruim een jaar na de release nog steeds ontzettend populair is. Normaal gesproken wordt er een nieuw wapen toegevoegd en verdwijnen er enkele wapens naar de Vault. Ook deze keer zal een een nieuw wapen, de Infantry Rifle, worden toegevoegd aan Fortnite Battle Royale. Maar dit keer zijn er nog veel meer aanpassingen die goed in de smaak vielen bij de Reddit-gebruikers.

  Veel aanpassingen in nieuwe Fortnite update

  Ten eerste worden de vliegtuigen in Fortnite minder sterk gemaakt, want op dit moment kun je door middel van een snelheidsboost door gebouwen heen vliegen. Dit is na de volgende update niet meer mogelijk, maar daar blijft het niet bij aangezien de manier waarop Ziplines werken ook wordt aangepast. Nu moet je aangeven of je een Zipline wil gebruiken, waardoor je niet per ongeluk meer op een Zipline terecht komt. Ook ben je immuun voor valschade, wanneer je een Zipline gebruikt.

  Daarnaast wordt de Hand Cannon minder sterk gemaakt. Op dit moment kun je houten muren in één schot kapot maken, maar dat kan binnenkort niet meer. De schade die je met dit wapen aanricht is verlaagd van 150 naar 100. Ook wordt de tijd die het duurt om te herladen met een Rocket Launcher verhoogd van 2.52 seconden naar 3.24 seconden.

  Nog niet alles is bekend

  Epic Games heeft in de Reddit-post aangegeven dat dit niet alle aanpassingen van de nieuwe update zijn. Voor de volledige update zullen we moeten wachten op de Fortnite patch notes. Wil je hier niet op wachten? Dan kun je altijd de Fortnite patch notes van vorige week eens bekijken. Ook kun je Fortnite week 10 challenges bekijken, zodat jij die felbegeerde Tier 100 kunt behalen.

  Update - De Fortnite update is uitgesteld

  De nieuwe Fortnite update is uitgesteld. Eerder vandaag gingen de servers al even offline, waardoor de spelers dachten dat de update eraan zat te komen. Nu blijkt dat er technische problemen zijn en dat de update tot nader bericht is uitgesteld. Voor nu is het wachten, want we hebben al een tijd niets meer vernomen van Epic Games.

  Fortnite Battle Royale is gratis verkrijgbaar op de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC en mobiele apparaten.

  Fortnite Battle Royale

  Verkijgbaar vanaf 26 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.