Update - Trials Rising release aangekondigd samen met een beta

  Ubisoft probeert groot entree te maken. Terwijl een motorrijder de zaal binnenrijdt, wordt er aandacht geschonken aan een onthulling van Trials Rising release.

  In nieuw beeldmateriaal zien we hoe motors de meest gekke stunts uithalen. Zodoende zien we gevaarlijke stunts waarbij je flink je nek kan breken als je ze thuis uit zou proberen.

  Nieuwe Trials Rising release onthuld

  Het gaat niet altijd goed tijdens al die stunts. Tijdens de Ubisoft E3 presentatie zagen we dan ook regelmatig hoe de racers tegen van alles aanreden, of de diepte instortten. Zelf kan je het beeldmateriaal bovenaan deze pagina terugvinden. Het lijkt weer een game vol motoractie te worden, zoals we dat al gewend zijn van voorgaande delen, zoals Trials Fusion.

  Trials Rising is de nieuwste telg in Ubisoft haar platform racing games. In deze game is het de bedoeling om je motor over die baan te laten scheuren, terwijl je hem in evenwicht probeert te houden. De banen zijn gevaarlijk, want overal zijn ravijnen of losse onderdelen waar jij dan maar veilig overheen probeert te rijden. Kortom: trial and error.

  Sfeer proeven

  Als je alvast wilt proeven wat deze game in petto heeft, dan kun jij je binnenkort inschrijven voor de Trial Rising beta. Momenteel werkt de officiële inschrijflink nog niet, maar deze zal waarschijnlijk snel echt online gaan. Op die manier kun jij zelf ervaren hoe het is om over gekke banen te racen. Ook ontdek je content die is gemaakt door de Trials community.

  Op het moment is het al mogelijk om februari 2019 de game te spelen op PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC. Momenteel is er nog geen exacte releasedatum bekend. Heel de E3 worden er nog dingen bekendgemaakt. Tijdens de verschillende persconferenties wordt er steeds meer E3 nieuws bekendgemaakt, dus wie weet horen we later nog meer.

  Update

  De link die Ubisoft zelf tijdens de E3 deelde werkte niet, maar ondertussen is er wel een andere werken link. Op die manier kan jij je alsnog inschrijven voor de Trials Rising beta. Het is mogelijk om je voor de PlayStation 4, Xbox One en PC beta in te schrijven. Voor de Nintendo Switch is (vooralsnog) geen beta-inschrijving beschikbaar.

  Trials Rising

  Verkijgbaar vanaf 23 february 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.