Update - Titanfall DLC gratis voor Xbox One en Xbox 360

  Alle versies van de Titanfall DLC zijn gratis te downloaden voor Xbox One en Xbox 360. Dat staat op de Xbox Live Marketplace.

  De drie verschillende downloadbare map DLCs die door Respawn Entertainment en Electronic Arts gemaakt zijn voor de futuristische first person shooter Titanfall zijn op het moment gratis verkrijgbaar voor Xbox One en Xbox 360.

  De ontwikkelaar heeft geen officiële verklaring afgegeven, maar het lijkt erop dat de actie verband houdt met het eenjarig bestaan van Titanfall.

  Titanfall DLC

  Xbox One bezitters kunnen de DLC: IMC Rising, Frontier’s Edge en Expedition per pack downloaden via de Xbox Games Store of via de Titanfall season pass die ook gratis wordt aangeboden.

  Xbox 360 bezitters kunnen elke DLC pack: IMC Rising, Frontier’s Edge en Expedition ook gratis downloaden. De Titanfall season pass voor Xbox 360 bezitters is echter niet gratis.

  Het lijkt erop dat de actie alleen geldt voor Xbox bezitters aangezien de Windows PC versie van Titanfall in EA’s Origin niet gratis verkrijgbaar is.

  Update

  Het was niet bekend hoe lang de gratis DLC actie zou duren. Men ging er van uit dat het om een tijdelijke actie ging, maar niets is minder waar. De Titanfall DLC en Season Pass blijven voor altijd gratis. Misschien heeft dit te maken met het feit dat Titanfall 2 is aangekondigd.

  Titanfall

  Verkijgbaar vanaf 11 april 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.