Update - The Walking Dead The Final Season episode 3 vanaf vandaag beschikbaar

  Skybound heeft een trailer van The Walking Dead The Final Season episode 3 uitgebracht. Dit zal de eerste episode zijn die Skybound van The Walking Dead zal uitbrengen nadat Telltale Games failliet is gegaan. De derde episode zal volgens de trailer uitkomen op 15 januari 2019, waarna er nog een aflevering uit moet komen.

  Fans bedanken Skybound op Twitter en Youtube dat ze het laatste seizoen van The Walking Dead game hebben overgenomen. In september werd het lot van de game droevig ingezien nadat Telltale Games hun faillissement aankondigde op Twitter, terwijl er nog twee episodes moesten worden gemaakt. Na overleg werd aangekondigd dat Skybound deze laatste twee episodes over zouden nemen.

  Oude bekende

  In de trailer zien we hoe Clementine steeds meer op Lee begint te lijken, terwijl ze zorgt voor AJ. Ook wordt ze steeds harder, spelers van de game kunnen Clementine van het begin tot het einde van de game zien opgroeien van een klein meisje tot een volwassenere dame. Ook AJ wordt steeds harder gemaakt is te zien in de trailer, waarin Clementine informatie uit een man probeert te krijgen en AJ zegt dat hij wil kijken.

  "Hey, sweet pea."

  Deze scène klinkt voor fans bekend, aangezien dit eerder is voorgekomen tussen Clementine en Kenny. In deze scène mishandelde Kenny een man genaamd Carter, waarna Clementine kon beslissen of ze bleef kijken of weg zou gaan. Het kan zijn dat deze scène beïnvloed wordt door je eigen keuze in die scène.

  Ook zien gamers een aantal nostalgische momenten in de trailer, namelijk een scène uit het eerste seizoen van de game waar Lee nog in voorkomt. Verder zien we in de derde episode meer van een oude bekende, die in de tweede episode ook voorkwam. Het is een oude bekende waar niet iedereen enthousiast over zal zijn, aangezien veel mensen geen vriendelijke relatie met haar hadden in het eerste seizoen.

  The Walking Dead The Final Season episode 3 met trailer

  Skybound heeft onder het bericht van de trailer op Twitter ook bevestigd dat de releasedatum van The Walking Dead The Final Season episode 4 snel uitgebracht zal worden, maar dit is waarschijnlijk pas na episode 3. Het lijkt erop dat Clementine in de derde episode zal vertellen over haar verhaal met Lee, dus we kunnen een aantal flashbacks verwachten. Fans zijn blij dat ze nog een stukje van Lee te zien krijgen. Hij was een geliefd personage was in het eerste seizoen.

  Update - The Walking Dead The Final Season episode 3 vandaag beschikbaar

  Zoals eerder in het artikel wordt vermeld, episode 3 komt uit op 15 januari 2019. Dat is vandaag, dus fans kunnen vandaag beginnen met de eerste episode van The Walking Dead game die Skybound heeft gemaakt. Er waren eerst een aantal opstartproblemen bij de game wegens updates op Steam en bij de Xbox One en PlayStation 4.

  Skybound laat een oplossing weten op Twitter om de vragen van fans te beantwoorden. Ze vragen of de fans rustig willen wachten op de updates die nodig zijn voor het laden van de game. Ondertussen zou de game nu voor iedereen speelbaar moeten zijn, waardoor iedereen kan genieten van The Walking Dead The Final Season episode 3.

  The Walking Dead The Final Season episode 3 is nu beschikbaar voor PC, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

  The Walking Dead: The Final Season

  Verkijgbaar vanaf 14 august 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.