Update - Team Sonic Racing gelekt door Walmart

  Team Sonic Racing box art en gameplay beelden zijn gelekt door de Amerikaanse supermarktketen Walmart. De beelden verschenen op de webshop van Walmart. Op de box art is het Nintendo Switch logo te zien.

  Een nieuwe Sonic race game werd al een tijd geteased door SEGA. Zo kwam er in maart een teaser trailer uit waarin alleen loeiende motoren te horen waren en de omtrek van een racing logo te zien was. Nu lijkt het erop dat Walmart de grote onthulling voor SEGA verpest heeft. Op de site van Walmart is te lezen dat de game op 31 december uitkomt, maar het is niet zeker of dit correct is.

  Ook waren er al eerder geruchten die kwamen van de Duitse fansite Spindash. Mensen op deze site beweerden met mensen van een Engels bedrijf gesproken die beweerden dat er in 2018 nog een nieuwe sonic racegame zou uitkomen. Dit bedrijf zou de actiefiguren voor de game gaan maken.

  Team Sonic Racing in ieder geval op de Switch

  Eén van de gelekte beelden is de box art voor het spel op de Switch, dus we kunnen er van uitgaan dat de game op deze console zal verschijnen. Als we op voorgaande Sonic games afgaan, zoals bijvoorbeeld Sonic & All-Stars Racing Transformed , dan lijkt het ook waarschijnlijk dat het spel zal uitkomen op andere platformen als de PlayStation 4, PC en Xbox One.

  Op de site van Walmart waren ook een aantal elementen van het spel te zien. De beschrijving heeft het over 'drie verschillende charactertypes en voertuigen die je kunt aanpassen aan je speelstijl. Verder heeft de game multiplayer voor 12 spelers, co-op en een verhaallijn.

  Dit is de tweede keer in korte tijd dat Walmart iets té enthousiast is met de webshop; eerder lekte de supermarktketen al een aantal grote games die op de E3 zullen verschijnen door ze op de site te plaatsen.

  Update - SEGA bevestigt nieuwe Sonic Racing

  Inmiddels heeft SEGA de game zelf ook onthuld door het plaatsen van een reveal trailer. In een persbericht wordt de game gepresenteerd; het blijkt dat de gegevens van Walmart allemaal correct waren.

  Verder laat SEGA weten dat het spel komende winter zal gaan uitkomen voor de Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en PC. Binnenkort zul je de fysieke versie van de game al kunnen bestellen, later is deze ook digitaal te pre orderen.

  Team Sonic Racing

  Verkijgbaar vanaf 21 may 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.