Update - Super Smash Bros Ultimate release onthuld

  De Super Smash Bros Ultimate release is bekendgemaakt. Tijdens de Nintendo E3 2018 Direct kwam de nieuwe Smash Bros voorbij. De trailer kondigde alle vechters van de game aan.

  Nintendo heeft tijdens haar persconferentie Super Smash Bros Ultimate uit de doeken gedaan. De game heet Super Smash Bros Ultimate, omdat alle karakters uit eerdere games aanwezig zijn. De game komt later dit jaar uit op 7 december 2018 en gaat de ultieme crossover zijn.

  Naast dat alle personages uit eerdere games aanwezig zijn, keren Smash gevechten met acht spelers ook terug naar Super Smash Bros Ultimate. De personages hebben wel een aantal veranderingen gekregen, want Mario heeft bijvoorbeeld nieuwe outfits. Cappy en de Super Mario Maker outfit zijn namelijk aanwezig.

  Er is ook één nieuwe fighter onthuld voor de game. Het is de bekende Metroid-vijand Ridley die mee gaat doen aan de strijd. Hij is voor het eerst speelbaar als karakter nadat fans al jarenlang om de introductie van het karakter vragen. In de Nintendo Direct zagen we hem voorbijkomen in gevecht met Samus en Zero Suit Samus.

  Link gaat er ook anders uitzien, want zijn Breath of the Wild outfit is nu de standaard. Zijn final smash gaat ook veranderen, want nu gebruikt hij ancient arrows. Young Link komt ook naar Smash Ultimate waardoor er nu drie versies van Link in de game te vinden zijn. Daarnaast komt de Great Plateau Tower naar de game die je natuurlijk kunt kennen uit The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

  Kostuums, Echo Fighters en Alternatieve stages

  Ike gaat overigens twee keer in de game zitten, want de versie uit Super Smash Bros Melee en Super Smash Bros Brawl zijn beide in de game verwerkt. Bayonetta gaat via verschillende kostuums ook meerdere keren in de game zitten en als assist trophy zit Rodin ook in de game. Als nieuwe assist trophy komt Bomberman naar de Super Smash Bros Ultimate en ook zijn de Squid Sisters te vinden.

  Naast dat er meerdere versies van karakters door kostuums naar de game komen, zijn er nu ook echo fighters. Het zijn andere karakters die eigenlijk inwisselbaar zijn voor elkaar zoals Peach en Daisy, want die zijn nu echo fighters. Ook de stages krijgen een alternatieve look door middel van normale en Omega vormen.

  Naast alle details over de karakters zijn er ook details bekendgemaakt over de stages. Stages uit eerdere Super Smash games zijn namelijk ook te vinden in de game. Voor alle vechten zijn nieuwe gezicht animaties toegevoegd aan de game.

  Super Smash Bros Ultimate release één van vele aankondigingen

  Eerder werd de nieuwe Super Smash Bros game al aangekondigd. De game werd onthuld met de Inklings uit Splatoon die het Smash-logo tegenkwamen. Het is dan ook niet raar dat de Inklings speelbare fighters zijn in Super Smash Bros Ultimate. De game krijgt overigens ook GameCube controller support en alle amiibo zijn te gebruiken in de game.

  Alle persconferenties zijn nu geweest. Dinsdag sloot Nintendo namelijk de persconferenties af. Op onze speciale E3-pagina kun je al het nieuws van E3 2018 bijhouden, dus houd XGN.nl in de gaten om niets van de gamingbeurs in Los Angeles te missen!

  Update - Nieuwe amiibo onderweg

  Tijdens de Nintendo E3 Threehouse live is er ook een aantal nieuwe amiibo bekendgemaakt voor de game. Ridley gaat bijvoorbeeld zijn eigen amiibo krijgen en ook zal Daisy een amiibo krijgen. De amiibo zijn namelijk allemaal te gebruiken in Super Smash Bros Ultimate. Van Inkling Girl werd ook een amiibo getoond.

  Super Smash Bros. Ultimate

  Verkijgbaar vanaf 7 december 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.