Update - Spyro Reignited Trilogy releasedatum wellicht gelekt

  De Mexicaanse website van Amazon heeft wellicht de Spyro Reignited Trilogy releasedatum gelekt. Er is namelijk een pagina met daarop de game die te koop wordt aangeboden vanaf 21 september 2018.

  Op de website staat de game beschreven als de “Spyro Reignited Trilogy” voor de PlayStation 4. Ook staat erbij dat Activision de game uitbrengt en dat de game ontwikkeld wordt door Toys for Bob, bekend van de Skylanders games.

  Spyro Reignited Trilogy releasedatum wellicht september

  Bij de beschrijving van het spel staat de informatie dat volgens eerdere geruchten al bekend was. Zo zal de trilogie drie Spyro games remastered in HD bevatten. Dit zijn volgens de Amazon pagina Spyro the Dragon, Spyro 2: Ripto’s Ragel en Spyro: Year of the Dragon. Verder zal de game meer dan 100 levels bevatten met grafische updates en verbeterde gameplay controls.

  Eerst was er ook boxart beschikbaar op deze pagina, maar inmiddels is dit verwijderd. Enkele vlugge vogels hebben de foto weten te bemachtigen, deze is hieronder te bekijken.

  Dat er een trilogie van de Spyro games aankomt is nog steeds een gerucht. Er hoeft dus helemaal niks waar te zijn van de geruchten of Amazon pagina. Wel lijkt al deze informatie sterk te wijzen naar het feit dat er een trilogie komt.

  Update - Nieuwe screenshots gelekt en Xbox One versie

  Inmiddels zijn er naast de box art ook een aantal nieuwe screenshots gelekt van de trilogie, die door het leven lijkt te gaan als Spyro the Dragon Reignited Trilogy. De afbeeldingen lijken te komen uit de css code van de website spyrothedragon.com. Ook laat een pagina op Amazon India een Xbox One versie van de game zien.

  Update - Officiële aankondiging

  De Spyro release is officieel aangekondigd. Er is een website van de game met alle beschikbare informatie tot nu toe. De game komt zowel uit voor de PlayStation 4 als Xbox One. Ook het gerucht van de Mexicaanse Amazon website klopt, het spel komt namelijk 21 september beschikbaar. Verder is er ook een trailer uitgebracht van de Spyro Reignited Trilogy. Deze is bovenaan de pagina te bekijken.

  De PlayStation 4 en Xbox One versies zijn nu al te pre-orderen. Voor de game ben je 39,99 euro kwijt. De game zal bij de release ook beschikbaar zijn voor de PlayStation 4 Pro en Xbox One X consoles.

  Spyro Reignited Trilogy

  Verkijgbaar vanaf 13 november 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.