Update - Spotify komt naar de Xbox One

  Op Reddit is een foto opgedoken van Lawrence “Larry” Hryb, en medewerker van Xbox Live, die Spotify Music aan het afspelen is. Veel mensen op Reddit hopen dat dit betekent dat Spotify Music naar de Xbox One komt.

  Bronnen die bekend zijn met Spotify en Microsoft bevestigen dat er een Spotify app naar de Xbox One toe komt en momenteel getest wordt, vertelt The Verge. Op Reddit spreken veel mensen hun mening uit, deze zijn vaak dubbel aangezien er nog niks officieel bevestigd is door Spotify zelf. Velen denken ook dat het gespeeld werd via de Spotify app voor de PC, maar op de foto is duidelijk te zien ‘For Xbox’.

  Spotify Music op Xbox One

  Spotify muziek voor de Xbox One

  Onlangs heeft Spotify de mijlpaal van 140 miljoen gebruikers gepasseerd, dit gaat waarschijnlijk nog meer worden nu Spotify naar De Xbox One komt. Ook wil Spotify advertenties maken voor podcasts die in de app beschikbaar zijn. Het is niet bekend dat deze überhaupt in de app staan en daarom heeft het bedrijf besloten om uitgebreide reclame te maken.

  Update

  Spotify is in de webwinkel van Microsoft verschenen. Het programma is momenteel nog niet beschikbaar, maar heeft wel een volledige pagina met screenshots, een beschrijving en features.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.