Update - Spiderman Far From Home trailer nu te zien!

  De tweede solofilm voor Tom Holland als Spider-Man komt in 2019 uit. De trailer was echter nog niet uitgebracht, tot nu! Acteur Tom Holland, bekend om zijn spoilers over Avengers: Infinity War, liet tijdens zijn livestream op Instagram de eerste Spiderman Far From Home trailer zien. Daarna verscheen de trailer al snel op het YouTube-account van Marvel.

  Update - Trailer getoond tijdens livestream, nu ook op YouTube te zien

  Tom Holland kwam zijn belofte na en liet op Instagram de nieuwste Spiderman trailer zien tijdens zijn livestream. Hij gaf in zijn livestream ook aan dat hij de trailer op zijn account zelf ging neerzetten, zodat je hem kan bekijken wanneer je maar wilt. Bekijk de livestream terug op Tom Hollands Instagram-account!

  De trailer is, als je geen zin hebt de livestream te kijken, nu ook te zien op het Instagram-account van Marvel Entertainment, evenals op het YouTube-account van Marvel. Bekijk de trailer bovenin het artikel!

  Tom Hollands Instagram-account

  Spider-Man: Far From Home is alweer de vierde Marvel film waarin Holland de rol van het superheldenpersonage op zich neemt. Hiervoor deed hij dat al in Captain America: Civil War, Spider-Man: Homecoming en Avengers: Infinity War. In het Instagrambericht staat onder andere ook een tijdstip waarop Tom Holland plant te gaan livestreamen. In Nederland begint de livestream om 14:45.

  Holland reageerde al eerder op een fan die vroeg wanneer de trailer kwam. Daarop zei hij: “Ik zal kijken wat ik kan doen.” Holland is erg geliefd onder de fans, mede door de vele spoilers die hij geeft over Infinity War. Nu dus misschien ook over Spider-Man: Far From Home. Als de trailer komt, komt die misschien vanmiddag. Zo niet, dan misschien later deze week.

  I guess my chat went well...

  Een bericht gedeeld door âï¸ (@tomholland2013) op 14 Jan 2019 om 9:03 (PST)

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.