Update: Shenmue prijsvraag op Twitter

  Het einde van de Shenmue 3 kickstarter nadert snel en na 14 jaar kan er eindelijk een nieuwe Shenmue game gemaakt worden. De Kickstarter campagne is een daverend succes en dat moet natuurlijk gevierd worden. Daarom geeft the Shenmue Collective één Dreamcast inclusief Shenmue 1 weg. Meedoen aan de Shenmue prijsvraag doe je zo!

  De Shenmue 3 Kickstarter campagne staat momenteel op bijna 6 miljoen dollar aan donaties en met nog 66 uur te gaan is dat ruim boven de gestelde goal van 2 miljoen. Je kan nog ruim 60 uur doneren om ervoor te zorgen dat het project boven de 5 miljoen komt. Maar dat is niet het enige!

  Update: Shenmue prijsvraag

  De eerste prijs van de prijsvraag is al verloot, maar het team achter de prijsvraag heeft nu een nieuwe ronde toegevoegd. Ditmaal worden er drie prijzen verloot. De eerste prijs is een Shenmue 1 game, gesigneerd door de one and only 'Corey Marshall' (Voice actor - Ryo Hazuki, main character Shenmue). De tweede prijs is een exclusieve fan made Ryo Hazuki action figure die is voortgekomen uit een eerdere inzending. Bekijk het filmpje boven dit artikel.

  De derde prijs is voor de gehele community. Alle inzindngen zullen namelijk op een speciale website komen te staan ter herinnering aan de Shenmue 3 Kickstarter campagine. Met nog 15 uur te gaan is het nog steeds mogelijk om te doneren! Bekijk de tweede ronde doormiddel van de onderstaande tweet!

  Shenmue prijsvraag

  Vandaag organiseert the Shenmue Collective namelijk in samenwerking met twee van diens leden een speciaal Twitter evenement/wedstrijd waarin ze een Dreamcast inclusief Shenmue 1 beschikbaar stelt als prijs voor de gelukkige winnaar. De winnaar zal dus Shenmue ervaren zoals dat hoort, op een Dreamcast!

  Win één Dreamcast inclusief Shenmue 1

  Je kan meedoen aan de Shenmue prijsvraag door een creatief Shenmue gerelateerd filmpje, Vine of foto op te sturen naar het Twitter account van Shenmue_Collect met de hashtag #SaveShenmue. Voor alle informatie kan je terecht op het Shenmue Dreamcast event dat georganiseerd wordt via Facebook.

  Dus als jij een echte Shenmue fan bent, heb je uiteraard al gedoneert aan het Shenmue 3 Kickstarter campagne, maar doe je ook nog eens mee aan de Shenmue prijsvraag. De Shenmue prijsvraag wordt georganiseerd door The Shenmue Collective en bestaat uit zes fanatieke Shenmue fans van over de hele wereld.

  Het team heeft Corey Marshall (stem van Ryo Hazuki) overgehaald om een speciaal filmpje te creëeren waarin hij de gehele community oproept om deel te nemen! Check de video, het Facebook evenement en de Twitter pagina voor alle informatie en wie weet ben jij binnenkort in het bezit van een Dreamcast inclusief Shenmue 1!

  Shenmue III

  Verkijgbaar vanaf 19 november 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.