Update - Shenmue 3 kickstarter aangekondigd en begonnen

  Tijdens de persconferentie van Sony kwam er een opvallende aankondiging. Shenmue 3 werd aangekondigd en deze wordt niet gefinancierd door Sony maar door middel van een Shenmue 3 kickstarter.

  Shenmue 3 is het nieuwe deel uit de oude franchise van SEGA. De eerste Shenmue game was erg populair toen het uitkwam voor Sega's Dreamcast. Zijn opvolger kwam uit voor zowel Dreamcast en Xbox.

  Nu komt Shenmue 3 voor de PC en PlayStation 4. Er komt geen versie voor andere platformen, zelfs niet wanneer de kickstarter meer ophaald.

  Shenmue 3 kickstarter

  De Shenmue 3 kickstarter begon tijdens de Sony persconferentie en zette zijn doel op 2 miljoen dollar. We zijn nu slecht een paar uur verder en de teller staat al op zo'n 1.700.000 dollar. Je kunt nu ook doneren, wanneer je 29 dollar of meer doneert krijg je een digitale copy voor de PC en PlayStation 4 en bij hogere bedragen komen er steeds meer extra's bij.

  Of de kickstarter zijn doel haalt, is geen vraag. Je kunt je beter afvragen hoeveel het de game in totaal op gaat halen, er staan namelijk nog wat interessante toevoegingen als het bedrag hoger komt liggen.

  Shenmue 3 zal bekende elementen bevatten van zijn voorgangers, maar er zijn ook nieuwe vechttechnieken. HIermee kun je tot een nieuw level van interactieve storytelling komen. Met de game willen de ontwikkelaars bereiken dat er nieuwe fans voor de serie komen, maar ook dat de diehard fans beloond worden.

  Update

  Shenmue 3 is een feit! Het Kickstarter-project heeft binnen 9 uur het doel van 2 miljoen dollar behaald. Het spel zal in december 2017 beschikbaar zijn voor PC en PlayStation 4.

  Shenmue III

  Verkijgbaar vanaf 19 november 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.