Update - SEGA Mega Drive Collection aangekondigd na foutje op Twitter

  SEGA heeft de SEGA Mega Drive Collection aangekondigd. Het was niet de bedoeling om de aankondiging vandaag te doen, maar na een foutje is dat toch gebeurd. In de trailer zijn een hoop dingen te zien.

  Zo zien we de klassiekers als Sonic en Axel Stone uit Streets of Rage hun optreden doen in de video. De laatste Mega Drive Collection dateert alweer uit 2009 en kwam uit voor de PlayStation 3 en Xbox 360. Vanaf 29 mei kunnen we dus op de huidige generatie consoles aan de slag met onze favoriete SEGA Mega Drive games.

  SEGA Mega Drive Collection aangekondigd door fout

  Iemand bij SEGA was waarschijnlijk veel te enthousiast en plaatste vandaag de aankondiging op Twitter. Onbedoeld blijkt, want enkele seconden later was de tweet alweer verwijderd. Maar met een groot scala aan volgers was het niet te vermijden: de aankondigingsvideo die bij de tweet stond is door een aantal mensen gedownload.

  Eén van deze oplettende accounts op Twitter was Sonic the Hedgeblog. In de tweet hieronder kun je het filmpje zien met daarin beelden van alle klassiekers! De collectie komt uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  In de trailer is te zien dat het spel uitkomt voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Een Switch-versie lijkt hiermee definitief van de baan.

  Update - Officiële aankondiging

  Het is inmiddels officieel! De game zal door het leven gaan als SEGA Mega Drive Classics en verschijnt dus op 29 mei voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.