Update - Rabobank storing zorgt voor problemen met inloggen

  Er is momenteel een flinke Rabobank storing aan de gang waardoor klanten niet kunnen inloggen. Dit geldt voor het inloggen in zowel de app als via het internet. De Rabobank is hiervan op de hoogte en werkt aan een oplossing.

  Vanaf ongeveer half zeven vanochtend kwamen er melding binnen over de storing. Er zijn meer dan 2000 klanten die gemeld hebben een probleem te ondervinden tijdens het inloggen via hun mobiele app of het internet. Op een storingskaart is te zien dat de klachten vanuit het hele land komen.

  Rabobank storing met problemen bij inloggen

  In een tweet van het officiële Rabobank account laat het bedrijf weten dat er enkele problemen zijn. Zo zou er geen saldo informatie te zien zijn binnen de Rabo App en via Rabo Internetbankieren (Pro). De volledige tweet is hieronder te bekijken.

  Wanneer het probleem opgelost is maakt de Rabobank niet bekend. Waar de storing door komt is ook onbekend.

  Rabobank is niet de enige bank met storingen de laatste tijd. Zo had klanten bij de ABN Amro ook problemen met het inloggen via internet. Ook Facebook had recent een storing waardoor gebruikers geen berichten konden plaatsen.

  Update

  De Rabobank maakt via Twitter bekend dat de problemen om saldo informatie en transacties in te zien binnen de Rabo App en Rabo Internetbankieren (Pro) zijn opgelost.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.