Update - Rabobank storing met inlogproblemen is verholpen

  Er is momenteel een storing bij Rabobank die voor problemen zorgt bij het inloggen op de website en op de mobiele app. De storing begon om ongeveer 08:30 en is momenteel nog steeds aan de gang. Rabobank heeft de problemen erkend op Twitter en meldt dat ze zo snel mogelijk een update zal geven als de site weer online is.

  Rabobank biedt haar excuses aan voor het ongemak rondom de problemen die nu voorkomen. Sinds 08:30 vanochtend zijn er al meer dan drieduizend meldingen binnengekomen op allestoringen.nl. Rond 09:00 leek de storing even te zijn opgelost, maar daarna ging het toch weer de mist in. Er zijn momenteel nog steeds problemen tijdens het inloggen op de website.

  De meeste storingen bij banken vinden zich plaats rond de 20e van de maand, aangezien dat meestal de periode is waarop mensen worden uitbetaald. Bij Rabobank vindt het probleem zich nu bijna een week voor de 20e plaats, dus de hoop moet aanwezig zijn dat dit soort problemen zich later in deze week niet zal plaatsvinden.

  Rabobank storing van onbekende duur

  Volgens Rabobank worden de problemen zo snel mogelijk verholpen. Toen het eerst leek dat de storing was opgelost vertelde de klantenservice van de bank dit ook op Twitter, maar helaas voor gebruikers van de bank is de storing nog niet verholpen. Ook wordt er nu op Twitter verteld dat Rabobank niet weet hoelang de problemen nog zullen duren. Dit betekent dat ze waarschijnlijk nog op zoek is naar de oorzaak van het probleem.

  De laatste keer dat wij een nieuwtje schreven over een storing bij het inloggen bij Rabobank was op 22 maart 2018. Heb jij last van de storing die zich momenteel bij Rabobank afspeelt? Wij houden jullie op de hoogte als er meer nieuws over bekend wordt gemaakt.

  Noodoplossing voor de app

  Er is een noodoplossing bedacht voor mensen die momenteel geen gebruik kunnen maken van de app. Hiervoor heb je wel je Raboscanner of je Random Reader nodig. Wanneer je probeert in te loggen op de app geeft de app aan dat er een storing is, wanneer je vervolgens op "Ok" drukt wordt je doorverwezen naar een website waarop je eenmalig je toestel kunt registreren met de Random Reader of Rabo Scanner. Hierdoor kun je alsnog zien hoeveel saldo je hebt of bankieren.

  Update - Rabobank storing is verholpen

  De storing bij de bank is inmiddels verholpen. De app is inmiddels weer normaal te gebruiken. Ook de website is nu weer bruikbaar, waardoor iedereen hun bankzaken weer kan regelen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.