Update - PSN servers offline, Sony onderzoekt probleem

  Wereldwijd zijn alle PSN servers offline. Sony is momenteel bezig om te onderzoeken wat het probleem precies is. Gebruikers van zowel de PlayStation 3, PlayStation Vita en PlayStation 4 ondervinden deze serverproblemen.

  De verschillende sociale kanalen zoals, Twitter en Reddit, stromen op het moment over met commentaar van spelers die niet online kunnen. Hoewel Sony een onderhoudsbeurt gepland had voor het Playstation Network, zou deze inmiddels afgerond moeten zijn. Op haar eigen website geeft het bedrijf ook aan dat de technici bezig zijn om het probleem op te lossen.

  PSN servers offline door technische problemen

  Het blijkt dus te gaan om technische problemen die ervoor zorgen dat de PSN servers offline zijn. Dit probleem is wereldwijd aanwezig. Het PlayStation Network is voor niemand bereikbaar. Sony heeft inmiddels een aantal Twittergebruikers geïnformeerd over de offline servers en claimt bezig te zijn met het zoeken naar een oplossing.

  Benieuwd wat je moet doen als de PSN servers offline zijn? We vroegen het jullie eerder en daar kwamen veel nuttige antwoorden uit!

  Update

  Momenteel lijkt het erop dat steeds meer gamers weer toegang krijgen tot PSN. Ook volgens de website van PlayStation Network zijn alle diensten weer gewoon in orde. Over de oorzaak van het probleem is nog niets bekend.

  ┬ę 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.