Update - PSN down door storing - Black Friday deals niet voor iedereen

  Op dit moment is het PSN down door een storing. Wat de oorzaak is van deze storing, is op dit moment nog niet bekend. De PlayStation Store is ook niet meer bereikbaar voor sommige mensen. Hierdoor zijn de Black Friday PSN deals dus niet beschikbaar meer voor iedereen.

  Rond 4 uur vanmiddag begon de storing, volgens een statistiek op allestoringen.nl, een website die storingen bijhoudt. Op dit moment zijn er al 1694 meldingen op deze website te vinden over het uitgevallen netwerk. Zowel gebruikers op de PlayStation 4 en de PlayStation 3 melden problemen te ondervinden bij het gebruik van de online service.

  PSN down - Sony en Twitter reageren

  Op de website van PlayStation wordt vermeld dat het PlayStation Network op dit moment niet beschikbaar is, maar dat de technici van Sony er alles aan doen om de service zo snel mogelijk weer te herstellen.

  In een bericht op de community fora van PlayStation staat ongeveer hetzelfde: hier laat Sony weten op de hoogte te zijn van de problemen en dat er wordt gewerkt aan een oplossing zodat de service zo spoedig mogelijk weer online kan komen.

  Via de hashtag PSN down uiten verschillende Twitteraars hun gevoelens over de storing van het PlayStation Network. Sommige gebruikers klagen over het feit dat de Black Friday deals nu onbereikbaar zijn: voor sommige mensen is de PlayStation Store onbereikbaar, ook via de website.

  Op de redactie hebben wij de proef op de som gesteld, waarbij sommigen het wel lukte in te loggen en sommigen niet. Verschillende services, zoals online multiplayer spelen, zijn getroffen nu het PSN down is. Bekijk hieronder een aantal reacties van Twitteraars:

  Update - PSN weer online

  Het lijkt er op dat de storing verholpen is en dat de service weer normaal functioneert. Volgens het geüpdatete bericht op de community fora en de website van PlayStation werkt de service weer normaal. Ook de website allestoringen.nl showt de laatste paar uur weinig meldingen over PSN down. Wat de precieze oorzaak van deze storing was, is niet bekend.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.