Update - Pornhub geeft Engelsman nieuwe laptop na ruk tragedie

  Pornhub is zo slecht nog niet, als ware broeders helpen ze een Engelsman in nood. Denzel Michael heeft namelijk een episch verhaal waar veel mannen zich mee kunnen identificeren. De populaire site heeft de Engelsman een nieuwe laptop toegestuurd.

  De Engelsman Denzel Michael bezocht de site Pornhub in zijn vrije tijd en in zijn eigen kamer. Kenners van de site weten dat het geluid op mute moet wanneer er iemand thuis is en zullen daarbij scherp zijn op enig geluid. Zo ook Denzel Michael die zijn moeder de trap op hoorde lopen en de site probeerde weg te drukken. Helaas besloot de site om vast te lopen waardoor er geen andere mogelijk was het scherm te slopen.

  Pornhub laptop

  Nadat Pornhub hoogte kreeg van het ruk moment voor Denzel Michael besloten ze hem een hart onder de riem te steken. Ze gaven hem een gloednieuwe laptop omdat hij een trouwe fan is. Zijn keuze in website werd gewaardeerd door de site. Check de tweet en laptop van Pornhub hier!

  Waarom de Engelsman niet gewoon zijn laptop dicht heeft geklapt vragen wij ons ook af. Maar de foto heeft heel wat publiciteit opgeleverd voor de site, dus een laptop is het minste wat ze kunnen schenken. Wat vinden jullie van de actie? Heeft Denzel Michael goed gehandeld?

  Update - Pornhub laptop ontvangen

  Sommigen vroegen zich af of de actie van Denzel Michael en Pornhub niet één grote grap en/of reclame campagne was. De Engelsman heeft echter een statusupdate geplaatst op zijn twitterkanaal met een foto van de nieuwe laptop en een persoonlijke boodschap. De foto toont dus aan dat Pornhub zich aan haar belofte heeft gehouden en de Engelsman geholpen heeft aan een nieuwe laptop. Check de foto en tweet hieronder!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.