Update: Popcorn Time via browser maakt illegaal streamen nog makkelijker

  Een ontwikkelaar van Popcorn Time heeft het nog makkelijker gemaakt om illegaal films en tv-series te streamen. Eerder was Popcorn Time alleen als app te gebruiken, maar nu kan je ook Popcorn Time via browser gebruiken.

  Popcorn Time is een programma dat gebruikers films en tv-series laat streamen via torrent websites. Het werkt een beetje als Netflix, alleen het verschil bij Popcorn Time is dat het programma illegaal is. Eerder was het programma beschikbaar als desktop app of mobiele app. Maar nu wordt het gebruikers nog makkelijker gemaakt dankzij de nieuwe browserversie van Popcorn Time.

  Popcorn Time via browser te bereiken

  Hoewel het dus allemaal wel erg makkelijk wordt op deze manier, blijft het illegaal. Het is dan ook maar de vraag hoe lang deze browserversie online blijft. Milan Kragujevic, de 15-jarige ontwikkelaar van deze browserversie laat weten dat hij de website in de lucht wil houden door deze te blijven verplaatsen via verschillende domeinnamen en providers.

  UPDATE: Popcorn Time via browser definitief weg

  Popcorn Time via browser is sinds gisteren niet meer te bereiken. De 15-jarige ontwikkelaar Milan Kragujevic had een bevel van de Motion Picture Association of America (MPAA) ontvangen om de website te verwijderen. De branche-organisatie van de Amerikaanse filmindustrie zou ook de domeinhost en de provider van Kragujevic hebben benaderd om de site te verwijderen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.