Update - Poochy & Yoshi's Woolly World kopen? Nu 25 euro bij Media Markt!

  Je leest het goed. De game Poochy & Yoshi's Woolly World voor de 3DS is pas enkele dagen uit en kan nu bij Media Markt voor maar 25 euro gekocht worden. Of dit een tikfout is weten wij niet, maar als je game wil hebben, sla dan nu je slag.

  De game is bij andere winkels als GameMania en bol.com 40 euro of hoger. Een verschil van maar liefst 15 euro ten opzichte van Media Markt. Verzendkosten zijn boven de 20 euro gratis dus voor 25 euro kun je Poochy & Yoshi's Woolly World kopen.

  Je kunt hier Poochy & Yoshi's Woolly World kopen en je hebt hem morgen in huis!

  Grote groene neus

  Iedereen kent Yoshi wel. Met zijn grote groene neus en schattige stem is de fictieve lieve draak makkelijk te herkennen. Het avontuur van Poochy & Yoshi's Woolly World is een rechtstreekse port van de Wii U versie van Yoshi's Woolly World.

  Poochy lijkt in het leven te zijn geroepen om de game makkelijker te maken voor met name kinderen. Zo is er de speelmodus Poochy Pups aanwezig waarin kleine honden jouw een hint geven als je dichtbij een geheim bent en wordt het op die manier makkelijker gemaakt.

  In tegenstelling tot de Wii U versie ben je op jezelf aangewezen in deze game. Er is namelijk geen co-op functie aangebracht en daarmee doet Poochy and Yoshi's Woolly World hetzelfde als New Super Mario Maker voor de 3DS. Wel beschikt de 3DS versie over een uitgebreidere amiibo-support dan de Wii u game.

  Twijfel je nog en wil je meer weten voordat je overgaat om Poochy & Yoshi's Woolly World kopen? Lees dan onze review! Ben je geïnteresseerd in de game maar wil je er geen geld voor betalen of ben je momenteel platzak? Onze prijsvraag over de game loopt nog 1 dag, wees er dus snel bij.

  Update

  Inmiddels is de game niet meer verkrijgbaar bij Media Markt. Of er een nieuwe voorraad komt, tegen dezelfde prijs is onduidelijk.

  Yoshi's Woolly World

  Verkijgbaar vanaf 26 june 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.