Update - Pokémon Sun and Moon trailer toont negen monsters

  Pokémon Sun and Moon gaan een thuis bieden aan de zevende generatie monsters. Er zijn nog niet bijster veel van deze wezens bekend, maar een nieuwe Pokémon Sun and Moon trailer toont er toch een aantal.

  In een officiële Pokémon trailer, die weliswaar in het Japans is, is te zien hoe negen nieuwe creaties worden voorgesteld. Het gaat hierbij over allemaal verschillende soorten type Pokémon, die ieder hun eigen specialiteiten kennen. Al eerder bekend waren de starterwezens, die je helpen met het doen van de eerste stappen in de nieuwe provincie Alola. Deze begin Pokémon zijn Poppio, Litten en Rowlet.

  Pokémon Sun and Moon trailer breidt pokedex uit

  Hieronder vind je de Pokémon en bijbehorende type, die voorbij komen in de trailer in de volgorde van de video. De twee laatste Pokémon wachten nog op een vertaling vanuit het Japans.

  • Tapukoko: Elektrisch/ fee
  • Charjabug: Insect/ elektrisch
  • Vikavolt: Insect/ elektrisch
  • Drampa: Normaal/ draak
  • Bruxish: Water/ psychisch
  • Cutiefly: Insect/ fee
  • Togedemaru: Elektrisch/ staal

  Beide games bevatten deze nieuwe reeks aan Pokémon. De release voor Pokémon Sun and Moon vindt plaats op 23 november.

  Update

  Nintendo heeft inmidddels de twee namen van de andere Pokémon bekendgemaakt. De twee Pokémon die nog niet waren vertaald uit het Japans zijn Komala en Rockruff. Rockruff is een steentype Pokémon en Komala is een normaal type Pokémon. Verder heeft Nintendo ook bekendgemaakt dat Zygarde nieuwe vormen aan kan nemen.

  De legendarische Pokémon Zygarde kan namelijk drie nieuwe vormen aannemen zoals je ook in de trailer hebt kunnen zien. Zo heeft de Pokémon een 10% vorm, een 50% vorm en een complete vorm. In complete vorm kan Zygarde de krachtigste aanvallen doen en in de mindere vormen logischerwijs minder krachtige aanvallen.

  Pokemon Sun

  Verkijgbaar vanaf 23 november 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.