Update - Pokemon GO Safari Zone inschrijving vanaf vandaag open

  Pokemon GO fans opgelet! Vanaf 10:00 vandaag staat de inschrijving voor het Pokemon GO Safari Zone in Amstelveen open. De 3500 beschikbare kaartjes zullen als warme broodjes over de toonbank gaan, dus spelers wordt aangeraden zo snel mogelijk klaar te zitten!

  Hoewel de kaartjes gratis zijn, is de gelimiteerde oplage reden voor de organisatie om te benadrukken dat fans er snel bij zullen moeten zijn. Want om aan het evenement deel te nemen, is een kaartje nodig. Die worden per persoon weggegeven, dus een vriend of vriendin meerdere laten claimen zit er helaas ook niet in.

  Pokemon GO Safari Zone vindt volgende week plaats

  Tijdens het Pokemon GO evenement in Amstelveen op 14 oktober, zullen tal van zeldzame Pokemon en nieuwe versies van Unown te vangen zijn. Op de dag zelf zijn ook tal van punten geactiveerd waar spelers bepaalde soorten Pokemon kunnen vinden en gedurende looproutes de beesten uitbroeden.

  Pokemon GO kreeg van ons in de review een dikke 8. Het belangrijkste minpunt waren de serverproblemen die het spel teisterden. Dat probleem is gedurende de tijd dat het spel uit is al aangepakt, dus wat dat aangaat is dat goed nieuws voor spelers die Pokemon GO weer op willen pakken voor het evenement van volgende week!

  Update

  De kaartjes waren binnen een minuut weggegeven.

  Pokemon GO

  Verkijgbaar vanaf 15 july 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.