Update - PlayStation Plus games juli 2019 bekendgemaakt

  De PlayStation Plus games voor juli 2019 zijn bekendgemaakt door Sony. Deze maand zijn Pro Evolution Soccer 2019 en Horizon Chase Turbo gratis te downloaden voor de PlayStation 4, maar dat kan alleen als je PlayStation Plus hebt. Vanaf dinsdag 2 juli zijn de titels gratis te downloaden en tot die tijd kan je de games van mei nog oppikken.

  Dat heeft Sony via haar blog laten weten.

  Pro Evolution Soccer 2019 is de jaarlijkse voetbaltitel van Konami en met het wereldkampioenschap voor voetbalvrouwen wat gaande is, lijkt het slimme zet om de aandacht wat meer op de sport te richten. De game voelt en speelt realistisch aan en met meerdere clubs heeft Konami zichzelf verbeterd ten opzichte van PES 2018. De footie kreeg in onze review dan ook een 8.5.

  De andere titel is de arcaderacer Horizon Chase Turbo van ontwikkelaar Aquiris Game Studio. De game kwam al vier jaar geleden uit op de telefoon, maar is sinds vorig jaar ook te vinden op de hedendaagse consoles. Race met gierende banden door 72 circuits en herleef de oude tijden van klassieke arcaderacer met Horizon Chase Turbo.

  PlayStation Plus games juli 2019 van 2 juli verkrijgbaar

  Vanaf dinsdag 2 juli zijn Pro Evolution Soccer 2019 en Horizon Chase Turbo gratis te downloaden. Tot die tijd kan je nog steeds de PlayStation Plus games van mei downloaden, wat Sonic Mania en Borderlands: The Handsome Collection zijn.

  Update

  Sony heeft op het laatste moment opmerkelijk nieuws bekendgemaakt. Voor de PlayStation Plus games van juli 2019 zal Pro Evolution Soccer 2019 plaatsmaken voor Detroit: Become Human. Het gaat om de Digital Deluxe editie van de game. Deze editie bevat naast Detroit: Become Human een andere Quantic Dream game: Heavy Rain. Sony heeft geen reden gegeven voor deze plotselinge verandering.

  Horizon Chase Turbo

  Verkijgbaar vanaf 15 may 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.