Update - PlayStation Network storing : PSN down en problemen met inloggen

  Er is momenteel een PlayStation Network storing aan de gang. De storing zorgt onder andere voor problemen bij het inloggen en online spelen.

  Vanaf ongeveer 10:00 uur vanochtend komen er meldingen binnen over de storing op de website van allestoringen. De meldingen gaan voornamelijk over problemen tijdens het inloggen op PlayStation Network.

  Sony bewust van PlayStation Network storing

  Op de website van PlayStation staat dat gebruikers mogelijk problemen hebben met aanmelden of bij het maken van een account. Technici werken zo snel mogelijk om het probleem op te lossen zodat iedereen weer kan inloggen. Ook op de website van Sony staat dat de problemen voornamelijk bij het aanmelden liggen. Dit geldt voor zowel de PlayStation 3 als PlayStation 4.

  PlayStation 3 gebruikers kunnen ook problemen ervaren wanneer zij door de PlayStation Store willen bladeren of een aankoop willen doen. Wel kunnen spelers nog games downloaden, de zoekfunctie gebruiken en tegoedbonnen inwisselen in de Store.

  Onderhoud

  Waardoor de storing precies is ontstaan, is nog niet duidelijk. Wanneer de storing over zal zijn is ook onbekend. Recent was er nog een gepland onderhoud voor PlayStation Network, de kans is groot dat het hier te maken heeft.

  Heb jij last van de storing?

  Update

  Inmiddels zijn de servers online en kan iedereen weer gebruik maken van PSN. Wat de oorzaak van de storing was, is nog steeds onbekend.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.