Update: PlayStation Network (PSN) weer down

  Het PlayStation Network (PSN) is weer online. Gisteren was de service offline, maar de problemen lijken nu verholpen te zijn.

  PlayStation Network is enkele uren offline geweest, maar werkt nu weer naar behoren. De oorzaak is nog niet precies bekend. Mensen die nog geen verbinding kunnen maken maken, moeten hun PlayStation opnieuw opstarten zodat het allemaal wel weer zou moeten werken.

  Originele bericht 16-10 22.53u

  Eerder deze avond begonnen de meldingen over problemen met het PlayStation Network. Sommige functies werken bij gebruikers wel, maar andere weer niet. Vooral de vriendenlijsten en parties zijn onbereikbaar.

  Sony is op de hoogte van de problemen, zo laat het bedrijf op Twitter weten en op zijn website. Waarom het PSN offline is op dit moment is echter niet duidelijk.

  Eerdere storingen met PSN

  De afgelopen maanden heeft het PlayStation Network vaker last van storingen en problemen. In augustus was het online network van de PlayStation 3 en PS4 onbereikbaar door DDOS-aanvallen. Enkele dagen later ging het weer offline, dit keer voor onderhoud.

  Ook eerder deze maand was er een storing. Daardoor lag het PSN er op 2 oktober enkele uren uit.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.