Update - PlayStation Network down voor onderhoudsbeurt op donderdagmorgen

  Als je morgenochtend van plan bent om met je PlayStation 4 te gaan gamen, dan heb je een grote kans dat je niet online kan spelen. Er is namelijk een onderhoud gepland waardoor het PlayStation Network down is.

  Het moment dat PlayStation Network down is, is morgen, 23 juni. Het onderhoud wordt gestart vanaf 7:30 uur 's ochtends. Het bijwerken van de servers gaat volgens Sony ongeveer twee uur duren, maar kan, zoals altijd, iets langer uitvallen. Gedurende deze tijd heb je niet de mogelijkheid om in te loggen en online tegen andere mensen te spelen, dus moet je games als Call of Duty Black Ops 3 en GTA V voor even links laten liggen.

  PlayStation Network down maar games nog steeds speelbaar

  Gedurende de tijd dat de servers niet werken, kan je wel gewoon offline games blijven spelen. Bovendien zijn de meeste applicaties ook gewoon te gebruiken, afgezien van Account Management, PlayStation Video, en de PlayStation Store. Sony raadt gamers aan om de PlayStation 4 als primaire console in te stellen voordat het onderhoud plaatsvindt. Zo kunnen spelers nog aan de slag met spellen en third-party services.

  Update

  Momenteel is PSN down. Over een paar uurtjes kun je weer volledig aan de slag met PlayStation Network!

  Grand Theft Auto V

  Verkijgbaar vanaf 17 september 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.