Update - PlayStation 4 firmware update 2.50 morgen beschikbaar

  Waarschijnlijk zal PlayStation 4 firmware update 2.5 morgen verschijnen. Na een lange testperiode zal de update eindelijk klaar zijn voor gebruik.

  Volgens een Japanse PlayStation blog zal de firmware update 2.50 morgen gelanceerd worden. Omdat het een Japanse blog is, weten we niet helemaal zeker of de update hier morgen ook beschikbaar is, maar we kunnen er wel vanuit gaan.

  PlayStation 4 firmware update 2.50

  De firmware update, onder codenaam Yukimura, zal veel nieuwe toevoegingen brengen. De suspend/resume optie zal geïntroduceerd worden, waarbij je de console in slaapstand kan zetten en later gemakkelijk weer verder kan gaan. Ook zullen er verbeteringen komen in de throphy synchronisatie en komen er meer opties in de toegankelijkheid.

  Een andere toevoeging op de PlayStation 4 is de optie om een back-up van geïnstalleerde en gedownloade games, bestanden, screenshots en video's op een USB op te slaan.

  Update

  Vandaag is de systeemupdate voor de PlayStation 4 wereldwijd beschikbaar. Maar deze komt niet alleen, er is ook een wereldwijde update voor PlayStation Vita. In deze update worden de knoppen van de controller opnieuw ingesteld, wordt tekst vergroot, krijgt het omgekeerde kleuren en zijn er verbeteringen in het contrast en de zoomfunctie.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.