Update - Platinum Games maakt nieuwe Transformers game

  Er komt een nieuwe Transformers game aan. Het spel zal op de komende E3 aangekondigd worden, maar is nu al uitgelekt.

  Website Pure Xbox zegt vernomen te hebben dat er een nieuwe Transformers game komt. Die claim wordt bijgestaan door meerdere screenshots van het spel.

  Veel meer informatie over de game is er nog niet. Wel weten we dat deze onder de naam Transformers Devastation gaat en uitgegeven wordt door Activision.

  Nieuwe Transformers game screenshot

  Transformers game wordt cel-shaded

  De nieuwe Transformers game kenmerkt zich door een cel-shaded uiterlijk. Eerdere games kenden nog een meer realistische stijl. Hierdoor lijkt Devastation meer op de Transformers van de cartoons dan de films.

  Pure Xbox zegt dat de game in ieder geval naar de Xbox 360 zal komen. Een release op andere platformen, waaronder de Xbox One, PlayStation 3 en PS4, lijkt echter voor de hand te liggen.

  Nieuwe Transformers game screenshot

  E3 begint morgen al

  Meer informatie over Transformers Devastation kunnen we volgende week op de E3 verwachten. De show trapt al snel af. In de nacht van zondag op maandag houdt Bethesda haar persconferentie. Later op maandag volgen de andere partijen. Een compleet schema vind je op onze E3 pagina.

  Update (14-06)

  Inmiddels is duidelijker dat ontwikkelaar Platinum Games achter Transformers Devastation zit. Webwinkel BestBuy had het spel alvast op de website gezet. Inmiddels is deze alweer verwijderd.

  Verder weten we dat de game naar de PlayStation 3, PS4, Xbox 360 en Xbox One komt.

  Transformers: Devastation

  Verkijgbaar vanaf 9 october 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.